perjantai 16. syyskuuta 2011

Katsoin 16.9.2011 Aamulehden etusivua, mikä oli suoraan häpeäkulttuurin korostamista islamin tapaan ja jossa syyllistettiin Jussi Halla-ahoa. Ei helvetti

https://www.facebook.com/pages/Jussi-Halla-aho-presidentiksi/257769944255428

Katsoin Aamulehden 16.9.2011 etusivua, mikä oli suoraan häpeäkulttuurin korostamista islamin tapaan ja jossa syyllistettiin Jussi Halla-ahoa. 
Ei helvetti - Kuka ja ketkä ovatkaan ne jotka vastaavat aamulehden säilymisestä? Me tilaajat, emmekö osaa protestoida mokomaa punikkitoimittajien vääristelyä vastaan esim lakkauttamalla tilauksemme alkuun vaikkka muutamaksi kuukaudeksi?

Kysykäämme samalla logiikalla että miksi tilaamme mokomaa pravdan persepaperia vai pitääkö tyytyä häpeämään punikkitoimittajia ja Aamulehden päätoimittajia jotka antavat mokomaa siansontaa tulla silmillemme? Islamilainen häpeäkulttuuri hiipinyt 16.9.2011 Aamulehden etusivun kirjoittajiin. Missä on päätoimittajien vastuu?

Lienee moraali aamulehdessä sekin vähä romahtanut mitä on ollut? Rasismia ja islamia siinä on taikasanat al:ssä Oheisessa videossa oleva viesti sopinee aamulehden lehtineekereillekin


http://www.youtube.com/watch?v=ZoVT0gUFxXw&feature=related

----------------------------------------

http://jussi-halla-aho-presidentiksi.blogspot.com